Advokatkontoret 101 – Jobber for dine rettigheter

Advokatkontoret 101 AS ble stiftet i 2016 av advokat MNA Knut Inge A. Myklebust

Verdier

Hvem

Advokatkontoret 101 AS ble stiftet i 2016 av advokat MNA Knut Inge A. Myklebust.  Advokatkontoret 101 tror på hardt arbeid og faglig kyndighet, altså solid juridisk håndverk og er her for kundens skyld – ikke omvendt.

Hva

Advokatkontoret 101 har fra første dag lagt hovedvekten på bygge kompetanse om sivilrettslig tvisteløsning og prosedyre, strafferett og eiendomsmeglingstjenester. 

Langsiktig tenkning er viktig, ikke bare i komplekse saksforhold, men også i de mer ordinære problemstillinger hverdagen har å by på for privatpersoner og små bedrifter.

Solid juridisk bistand til din sak

Advokatkontoret 101 tror på hardt arbeid og faglig kyndighet, altså solid juridisk håndverk og er her for kundens skyld – ikke omvendt. Langsiktig tenkning er viktig, ikke bare i komplekse saksforhold, men også i de mer ordinære problemstillinger hverdagen har å by på for privatpersoner og små bedrifter.  Ta kontakt for å avtale en uforpliktende konsultasjonssamtale.

Avtal konsultasjonstime

Verdier

Advokatkontoret 101

"til vern og visse for fagna folk"

Er åpen og ærlig

Åpen, ærlig og direkte dialog, også om begrensninger i faglig kompetanse, er svært viktig for at du som kunde skal få best mulig rådgivning. Din sak er viktig og målet er et best mulig utfall sett fra dine interesser og ditt ståsted.

Står på for din sak

Hver problemstilling er ulik og svært nyansert. Uansett hva saken gjelder, den skal tas på alvor.

Følger deg opp

Noen saker er en større påkjenning enn andre. En tett, ærlig og direkte dialog mellom advokat og klient skaper trygghet.